Kaivosojan kosteikko Oulunsalo, keskiosan välipenger e telään, 17.8.2012 Juha Siekkinen

Vuosikokous ke 18.2.2015

Tervetuloa   kaikille  avoimeen  yleisöluentoon ja  sääntömääräiseen kokoukseen keskiviikkona 18.2. 2015 klo 18 alkaen Liminganlahden luontokeskukseen  (os. Rantakurvi 6,  Liminka).  Kokouksen   jälkeen yhteistyössä Lakauden Luonnon kanssa klo 18.30 kahvitarjoilu sekä Heikki Tahkolan (kalatalousasiantuntija, ProAgria Oulun kalatalous-keskus) luento harrastus- ja ammattikalastuksesta: Suvaitsevaisuus – tärkeä osa monimuotoista kalavesien hoitoa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>