Kaivosojan kosteikko Oulunsalo, pohjoisreuna,17.8.2012 Juha Siekkinen

Luonto lainassa 9.-15.2.2015

Perinteistä Luonto lainassa -kirjastojen luontotapahtumaa vietetään 9.-15.2.2015.  Teemaviikkoa on vietetty vuodesta 1999 lähtien ja se näkyy noin 150-200 kirjastossa  ympäri  Suomea.  Viikon  järjestävät Suomen luonnonsuojeluliitto, Luonto-Liitto ja Suomen kirjastoseura.

Oulunsalon   kirjastossa  kauppakeskus  Kapteenissa  luontoviikkoon osallistuu  myös   Kempeleen- Oulunsalon    luonnonsuojeluyhdistys,  jonka toimintaan voi tutustua maanataina klo  16-19. Illan aikana kuullaan  esitelmä kosteikoista ja niiden perustamisesta ja annetaan kosteikkoneuvontaa.   Esillä  on  myös  erilaisia   linnunpönttömalleja sekä kirjanäyttely.   Paikan päällä voi  osallistua pieneen tietovisaan,  jossa palkintona  on luontoaiheisia kirjoja.  Illan aikana paikalla on Suomen    riistakeskuksen    Kotiseutukosteikko    LIFE+   -hankkeen kosteikkosuunnittelija Juha Siekkinen. Hänen esitelmänsä alkaa klo 17.

Kempeleen    kirjastossa   kauppakeskus    Zeppeliinissä   yhdistyksen edustaja on   paikalla   tiistaina 10.2.   klo 16-19. Illan    ohjelmassa on kosteikkoneuvontaa ja tietovisa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>