peippo2

Pihojen taisto 9.5.2020

Koronaepidemian aiheuttaman poikkeustilanteen takia Tornien taisto on peruttu tältä keväältä. Lintujen tarkkailua voi kuitenkin harrastaa osallistumalla leikkimieliseen Pihojen taistoon lauantaina 9.5. kello 5–13. Tapahtumaan saa osallistua kuka tahansa yksin tai muiden samassa taloudessa asuvien kanssa. Tapahtuma on maksuton, eikä siihen tarvitse ennakkoon ilmoittautua.

Pihojen taistossa lasketaan, kuinka monta lintulajia havaitaan  omalta pihalta valitussa pisteessä  tapahtuman aikana. Havainto voi olla ääni- tai näköhavainto.  Pihojen taiston tarkoituksena on löytää lähiluonto ja huomata, mitä kaikkea voi havaita omalta pihalta käsin. Aina ei tarvitse lähteä kauas, sillä luonto on lähellä.

Pihojen taistolla halutaan levittää hyvää mieltä järjestämällä mukava lintupäivä kaikille linnuista ja luonnosta kiinnostuneille. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kirjapalkintoja.

Lue lisää: https://www.birdlife.fi/tapahtumat/pihojen-taisto/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>